حجت‌الاسلام سید محمد علی آل‌هاشم

صدا و سیما در نقش زنان محجبه تجدیدنظر کند

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت: صدا و سیما در مورد نقش زنان محجبه در فیلم‌ها و سریال‌ها تجدید نظر کرده و از نقش‌آفرینی زنان چادری در نقش‌های منفی جلوگیری کند.

به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام سید محمد علی آل‌هاشم در اجتماع بزرگ مردمی حجاب و عفاف در تبریز اظهار کرد: صدا و سیما از بازیگرانی که در زندگی عادی خود پوشش و حجاب نامناسبی دارند در نقش زنان چادری استفاده نکند؛ چرا که بار روانی و منفی سنگینی بر روی زنان محجبه دارد.

وی با بیان این‌که حجاب و عفاف دو ارزش والا در جامعه بشری و به ویژه در جامعه اسلامی است، اظهار کرد: اگر چه حجاب در ظاهر افراد ظهور پیدا می‌کند اما برخواسته از اعتقادات و باورهای دینی افراد است و با توجه به این‌که حجاب بروز و ظهور بیرونی دارد، در ظاهر و باطن سرنوشت جامعه اسلامی نیز تاثیرگذار است.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان این‌که عفاف نیز برخواسته از حالات درونی انسان است، افزود: از مجموع معانی ذکر شده برای حجاب و عفاف می‌توان نتیجه گرفت که عفاف نوعی حجاب درونی است که انسان را از گناه بازمی‌دارد و حفظ چشم، گوش، قلب و تمامی اعضا و جوارح از هر گونه خطا و گناه، به معنی عفاف بوده که حاصل این عفت نیز حجاب و پوشش ظاهری است.

وی با تاکید بر این‌که حجاب میوه عفاف و عفاف نیز ریشه حجاب است، گفت: بسیاری از اندیشمندان بر این باورند که حجاب حق الله است و چون حرمت و حیثیت زن به عنوان حق الله مطرح است، باید در این رابطه بیشتر دقت کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان بیان کرد: حجاب امر خدا بوده و شرع مقدس نیز به عنوان یکی از احکام ضروری دین، حجاب را واجب کرده است.

وی با بیان این‌که حکمت رعایت حجاب، سنجش میزان عبودیت و اطاعت بندگان است، افزود: بانوان، با رعایت حجاب که روح اصلی عبادات بشر است، طاعت و عبودیت خود را اثبات کنند.

وی با بیان این‌که خداوند در آیه ۳۱ سوره نور حکم حجاب را به‌طور صریح و آشکار مطرح کرده است، افزود: در این آیه مبارکه اشخاص محرم و نامحرم‌ شناسانده شده و در پایان نیز فلسفه پوشش را در حفظ زینت‌های زنان در مقابل نامحرم عنوان می‌شود تا مورد توجه نگاه‌های ناپاک قرار نگیرند و حرمت زنان حفظ شود.

نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: تاکنون اقدامات فرهنگی بسیاری در راستای ترویج حجاب در جامعه انجام شده اما در سال‌های اخیر برخی بی‌توجهی‌ها نسبت به امر حجاب، موجبات بدحجابی را در جامعه فراهم کرده است.

وی با اشاره به برخی از عللی که در سال‌های اخیر باعث به‌وجود آمدن بدحجابی در جامعه شده است، افزود: ضعف در تبیین صحیح فرهنگ اسلامی و نبود برنامه‌ریزی جامع و مناسب از جمله این علل است؛ هرچند برنامه‌هایی بسیاری وجود داشته اما برنامه‌ریزی کامل، جامع و هماهنگی در این رابطه وجود ندارد.

وی ترویج فرهنگ تساهل و تسامح از طریق رسانه‌های غربی و گاه در داخل کشور را از دیگر علل بدحجابی در جامعه عنوان کرد و گفت: ضعف در معرفی الگوهای مناسب دیگر ایرادات ما در این رابطه بوده و دستگاه‌های فرهنگی نتوانستند به نحو شایسته الگوهای اسلامی را برای بانوان معرفی کنند.

حجت‌الاسلام آل هاشم جنگ نرم گسترده دشمن را دیگر علل بدحجابی در جامعه دانست و گفت: دشمنان با تمامی ابزارها، شیوه‌های تبلیغی مختلف و برنامه‌های رسانه‌ای، هجمه‌ی گسترده‌ای را علیه مبانی اعتقادی و اخلاقی و بنیان‌های خانواده در ایران شکل دادند که تاثیرات بسیاری داشته است.

وی در ادامه ضمن تحسین اقدام اخیر قوه قضائیه در خصوص چادر سرنکردن متهمان زن، گفت: متهمان زنی که موجب زیر سوال رفتن حجاب برتر می‌شوند، نباید چادر سر کنند؛ بلکه می‌توانند با همان پوشش خود با رعایت شئونات در دادگاه‌ها و دادسرا‌ها حضور یابند.

نماینده ولی فقیه در استان در خاتمه خواستار شد: لایحه تامین امنیت زنان در مقابل خشونت از ابعاد گوناگون حقوقی، اجتماعی و فرهنگی بررسی شده و تقدیم مجلس شود.




دیدگاهتان را بنویسید